Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Birra-Toscanello e Sole


Solen Värmer Min Mörka Själ

Tänk om solen kunde
Kurera själen
Bara tänk om lite sol
Tog bort alla fördomar
En sol till alla




Prosa av Federico Romano
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-24 16:16



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
en sol till alla ja ! men de skulle bli hett som i helvetet det.
2015-04-10

    Svarte Petter
men längtar din själv ibland tillbaks till mörkret?
2015-04-05

  lodjuret/seglare VIP
I krig säger sig alla länder ha Gud på sin sida. Så varför inte, i möjlig fredstid, även solen? Lättskött önskan så här på vårkanten kan tyckas.
2015-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det vore fantastiskt...
2015-03-26

  M.A.J.R
Du uttrycker det väldigt bra. Väldigt igenkännande!
2015-03-25

  Lars Hedlin
JA precis så min vän .)
2015-03-25

    MichaellQ
Yes!
2015-03-24

    Dan Myrbeck
Bra skaldat!
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano