Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske det där med mental medelvikt har ett mer vidgat syfte i våra liv ... - Att allt fundamentalt handlar om perspektiv ...


Visst är det väsentligt att kunna säga Nej ...

... till sådant
som ej är bra för dig ...

Men än väsentligare
det faktiskt är
att så ock kunna förmå
sig till våga säga Ja

till allt det andra
som får dig att må bra
och som du är 
så innerligt mycket värd
att få känna
att du får ha 
och avnjuta 
här och nu idag ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-24 16:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra skrivet.
2015-03-30

  Margit Grell
Instämmer i de kloka orden!
2015-03-27

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...mycket bra...
2015-03-26

    ej medlem längre
detta var sannerligen visdomsord
om fler vågade välja det som är bra
istället för att välja bort det dåliga
så skulle världen på ett vips se bättre ut
big applåd
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP