Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret hos dig


G Gmaj7/F#
Jag mår - så bra
G7/F am
hos dig - i natten
D am
aldrig blir det ljus
D am
dagen är borta

Vi talar - om allt
och ändå - om inget
för ingenting finns
allting är skugga

Jag sa - en vän
ska va - för livet
även om hen inte
kan följa dig hem

Vakna - jag ber
gå inte - förlorad
men ögonen slocknar
allt är förgäves

Det var - en natt
då vi var - tillsammans
bm am
nu är du borta
bm am G Gmaj7/F# G7/F cm Gadd9 G
ändå är du hos mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Bengt H VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-24 22:12



Bookmark and Share


  Fulbergarn
fina accord du, gillar växlingen i slutet, ska provspela sen

2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP