Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på morgonkvisten

 

 

nu dagas natten

ur öppningen i öster

springa i lågor

 

eldloppor tänder himlen

droppar på fåglars grannlåt

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-25 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg