Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Flödande vatten

 

 

Stillastående vatten blir fort
både grumligt och unket.

Se till att ditt rinner
friskt och klart,
med både inflöde och utlopp!

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 719 gånger och applåderad av 44 personer
Utvald text
Publicerad 2015-03-29 10:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant bra skaldat!
2015-04-27

  Bibbi VIP
Grattis till "UTVALDA TEXTER"!
2015-04-18

  bittemi VIP
En stor sanning i så fina ord!
2015-04-17

  Ljusletaren
Bra ord som jag hade missat sen förr /kram
2015-04-17

    ej medlem längre
Så bra tänkt!
2015-04-10

  Hanna Mari Wallin
så mycket sagt med så få ord.

konstverk!


2015-04-09

  Anya VIP
Vilken fin metafor. Ser det stillastående vattnet som negativa tankar... Bra!!!
2015-04-02

    ej medlem längre
Klokt, klokt och sen lite klokt igen. Sen ännu klokare. Klokt alltså.
2015-04-01

  P-E-H
Så sant, mitt i prick!
2015-03-31

  Niclas Petersson VIP
En av de stora sanningarna om livet. Bra så.
Gillar. Mycket.
2015-03-31

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka och insiktsfulla ord. Ja vatten bör vara som livet självt, ständig rörelse.
2015-03-31

    ej medlem längre
Strålande bra skrivet, med sunt förnuft kan man komma långt:)
2015-03-30

    Dan Myrbeck
Bra aforismat!
2015-03-30

  ULJO
stor klokhet här
2015-03-29

  Chawa VIP
Precis så! Tänkvärd insikt!
2015-03-29

  Bo Himmelsbåge
Jaa... som Livets klaraste vatten, porlar denna dikt!

Härligt friskt!
2015-03-29

  Marianne Räf
Så sant ! Dikten påminde mig om ett
glas alldeles rent kallt vatten.. Då, du
är törstig ! Måste, ju, alltid finnas !
2015-03-29

  Eva Helene VIP
Fint och klokt, anammar detta!
2015-03-29

    Birgersdotter VIP
Så klokt skrivet
2015-03-29

  Palett
Tänkvärt, klokt !
2015-03-29

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-03-29

    ej medlem längre
Ja, ut å rör på dig och låt dikterna flöda! Uppmaning riktad till mig!
2015-03-29

    ej medlem längre
Kloka sanna ord.
2015-03-29

  mare VIP
Så sant, bra ;)
2015-03-29

  louisegirl
Ja flödet måste rinna obehindrat..
Bra skrivet!
2015-03-29

    ej medlem längre
Ja man får se till rensa bort det som hindrar flödet.
2015-03-29

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra!
Så borde man tänka varje morgon man vaknar och sedan bära med sig hela dagen.
2015-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Något att tänka på och ta till sig! Bra!
2015-03-29

  Lars Hedlin
JA bra där.....
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP