Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar ibland

Undrar hur länge nog
Är nog
När kommer
Slut till

Tålamod
Väntan
Brister nog när
Nog är nog

Hoppet tankar
När själen tvekar
Hur länge håller
Envishet

Hur länge slår
Längtan
Kärlekens
avstånd

Hur länge håller
Ett hjärta
Som nära nog
Fått nog









Fri vers av Sommarina
Läst 465 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-03-26 22:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fina frågeställningar i skön rytm.
2015-07-06

  Mia Popiana
"Hoppet tankar när själen tvekar" - härligt bra strof!
2015-04-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-03-31

  Ada P VIP
Med känslan av pennan som virknål!
2015-03-31

  KattenKin VIP
Gillar också rytmen i upprepningarna! Ja när människan får nog, det är individuellt. Tålamod tär... och lär.
2015-03-30

  Bo Himmelsbåge
Här finns nog mycket att fundera över...
En dikt som väcker tankar...
2015-03-29

  Ninananonia VIP
Bra skrivet... Berör
2015-03-29

    ej medlem längre
Dina ord har ett djup och en ton som berör.
2015-03-27

  Lars Hedlin
Stark och bra i undran....
2015-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
Mycket att fundera på här.
2015-03-27

  aol
Underbart skaldat vännen gillar upprepningarna
2015-03-26

  louisegirl
Bra skrivet
2015-03-26

  Popangelov VIP
Upprepningarna kring det dunkla ordet nog gör texten. Mycket bra.
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina