Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du andas ut

När du andas ut
När jag andas in

Jag låg i din famn
Jag gick nästan isär
Men dina armar.
inte starka
Men tillräckligt för att hålla ihop
Hålla ihop något som borde brustit sedan längesen

När du andas ut
När jag tittar upp mot dig
Du betryggar mig med ett hårt grepp och ett leende

När jag andas in
När du lämnar mig med ett tomrum
När du lämnar mig med tankar om framtiden och mig själv
Jag faller nästan isär

Men du andas ut
Jag andas in
Och jag ska fortsätta




Fri vers av Josephyne
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-27 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och vacker text!
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne