Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Torsdags blev jag feminist



Nu har jag väntat för länge
Väntat på ett leende
En klapp på axeln
En förtrolig blick
Ett okej


Väntat på att någon skulle be mig komma upp på scenen
Ge mig micken
Bett mig att sjunga
Tala
Berätta om mig och mitt liv
Mina tankar


Men alla har fullt med sig
Ingen har tid för mig


Så nu kliver jag upp på scenen
Skriver boken om mitt liv
Och backar inte mer




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-28 21:17



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Yes! applåd
2015-04-01

  catharina.jerbo VIP
den dagen i livet är en skön dag! applåd!
2015-03-29

  walborg
En självklarhet egentligen ...
2015-03-28

  RitaBrunner
Inte en dag för tidigt ;)
2015-03-28

  Blomma-Stjärna VIP
Vad bra att diktjaget bestämt sig för var och när och hur hon sätter ner sin fot och höjer sin röst - heja feministen!
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken