Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden. Bild Google.


Du är allt

Underbart att få leva ihop med dig.
Du är min favorit man min tvilling
själ.
Vi har vunnit tillsammans den största
kärleken.
Du fyller alla mina drömmar.
Glädjen är härlig att vara ihop med
dig, sagolik lycka när vi är tillsammans
en hel dag det är underbart och minnesvärt
i kommande timmar när du inte är hos mig.
Timmarna går knappt framåt utan dig.
Härligt att vara din prinssessa och barbie docka
som du säger om mig älskade.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-29 10:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackert om kärleks vara , fin poesi !
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos