Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskenstuss

Idag kommer solskenstuss
Ute i parken
Står det som spön
i marken
Men idag
Kommer lilla solskenstuss
med
Mitt lilla barnbarnspuss




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-30 09:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
'Solskenstuss', bedårande!
2015-12-08

  KattenKin VIP
Så gulligt! :)
2015-03-30

    eva m h
Så gullig!

2015-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt! Då blir regn solsken!
2015-03-30

  louisegirl
Så härligt fint
2015-03-30

  Magdalena Eriksson VIP
bra rimavslut som sluter text och öppnar famn
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP