Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten åsnna



Varför tar ni åsnan
ropar den fattige ägaren
Varför tar ni min lilla åsna
Herren behöver den
Herren behöver den fattiges riddjurs
som sin medhjälpare
i sitt stora verk

Lärjungarna leder åsnan till Jesus
och hjälper Honom upp
Så rider Jesus in mot Jerusalem
Folket springer före
brer ut mantlar på vägen
skär palmkvistar från träden
De jublar och sjunger i vild glädje
Hosiannaropen skallar

Herren behöver också vår lovsång
En lovsång
som skall höras över hela landet
Hosianna hosianna
hosianna





Fri vers av Maria T
Läst 398 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-01 13:06



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker dikt!
2015-05-15

  walborg
Härligt att känna att Jesus behöver vår glädjefyllda förväntan
2015-04-03

  Michaela Dutius
Inget är för litet eller obetydligt för honom att använda. Mycket vacker dikt
2015-04-02

    ej medlem längre
Fin text inför påsken!
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T