Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det sant...

Seriemördare slagit till
nu blir det både gnäll och tåraspill
Kalle Anka slut
och Bamse har åkt ut
Och Lille Fridolf är ej mera gill...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-01 22:41



Bookmark and Share


  ULJO
Påhittigt i limerikstil
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt