Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyslungad honung

Att få somna
Med sinnesro
Är som att äta
Turkisk Yoghurt
Med nyslungad honung
Ringlad uppå




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-02 00:31



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vackert och även så gott ;.)
/kram
2015-04-08

  Lars Hedlin
Vackert delicat!
2015-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Det har jag aldrig testat, men det verkar gott.
Ett gott samvete är bästa huvudkudden.
2015-04-04

  KattenKin VIP
Så fint och mjukt,
man seglar nästan iväg!
2015-04-04

  Chawa VIP
Känns milt och lent att läsa...! Gott för alla sinnen!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP