Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudinspelning

 

Kärleken till en röst

Jag hör den i tystnad

- gjort spår i varje cell




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-03 00:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är värt mycket...känslosamma ord...
2015-04-05

  bittemi VIP
Så fint skrivet!
2015-04-03

  Annie b'larsson VIP
Mycket vackert, Sanna.
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP