Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna kvar. GÅ

När han ser dig tittar du åt ett annat håll.
När du rör vid honom rör han någon annan.
När han kysser dig, kysser du aldrig honom tillbaks.
När du hatar hans närhet älskar han din förskräckelse.




Fri vers av VackrareÄnLivet
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-03 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VackrareÄnLivet