Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ut bland regnet. Bild Google.


Tomt utan dig

Regnmolnen dansar på himmelen.
Kärleken är som den vackraste sten.
Du är inte längre i sängen.
Du har vaknat före mig.
Jag tittar på sängsidan som är tom.
Mina ögon fylls av tårar.
Regnmolnen dansar regnet faller ner.
Du hade fått plats under mitt paraply
när jag nu ska gå ut bland regnande
molnen.
Kommer du så får du plats under
mitt paraply.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-03 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos