Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös kärlek




Jesus
Du skänker världen liv
Brödet som vi äter
är hämtat från livets källa
Vinet som vi dricker
flödar från livets källa

Med gränslös kärlek
har Du älskat oss
Våra synders törne
förbränns i Din kärlek
Jesus
Du är livets bröd
Jesus
Du är livets vin
sprungen ur livets källa
som är Gud




Fri vers av Maria T
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-03 19:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat!
2015-05-15

  walborg
Innerligt tack - ljuv läsning
2015-04-03

  M M Mannheim VIP
Ja så är det och så förblir det......
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T