Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lammkött

Agnus Dei, gudomlig spis
Kommer på nåt skruvat vis
Lagom till min födelsedag
Till min frys, till mitt behag
Nu när du lilla kräk bräkt klart,
Casserole au mouton, så underbart!
Tjugo kilo där bak i min Mercedes
Onödig uppståndelse undanbedes




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-03 21:33



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Så ska påsklammet spisas, med alla sinnen påslagna. Bra köksdikt med ett par molliga undertoner. Var det en hon eller han, ett barn, kvinna eller man?
2015-04-12

  ResenärGenomLivet VIP
Har du fyllt år? Då säger jag grattis i så fall...
2015-04-05

    Tommy M
Också dikten är fint skruvad!
2015-04-03

  lodjuret/seglare VIP
Usch, själv föredrar jag mat jag ej
innan vet vad det varit, eller var.
Fint rimmat dock. Övat på lax?
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP