Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


polis polis

 

pojkarna på plintarna
jag lägger ut lakan

jag i karriären
pojkarna i puberteten

pojkarna i polisförhör
jag jobbar på försvaret

jag råkar köra över en polis
pojkarna tar mössan

pojkarna ser en naken polis
spänd framför en vagn
jag vill skyla honom med lakan

polisen kastar av sig lakanen
jag stoppar dem under rocken 
och tar på polismössan
en teaterkostym!

jag får förklara mig
för nästa polis vi passerar

 




Fri vers av Nanna X
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-04 10:21



Bookmark and Share


  Anne G
haha, hur förklarar man en sån sak?
2015-04-05

    prima donna
Och vem är polisen eller vad symboliserar den kan man fråga sig...spännande med drömmar
2015-04-05

  Veven
nyfiken på att höra den förklaringen...härligt!
2015-04-04

  Lily Lisbon
alltså... nej, jag har inga ord. inga ord. älskar det du skriver.
2015-04-04

  KattenKin VIP
Man blir skum av snuten... plockar nästan fram det, istället för tvärtom.

Din dröm måste landa lite, kanske kommenterar igen...
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X