Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är fullbordat




Dom har satt en krona av törne
på Jesus
Dom har spottat på Honom
dom har slagit Honom
Nu är det så tomt vid korset
Bara Maria är där och Johannes
Dom har drivit spikar
igenom Jesu heliga händer
Maria dom plågar ihjäl din Son
Kom när korset

Jesus vrider sig
och ropar ut sin övergivenhet
Hela ondskans andemakt
hela världens djupa bortvändhet
bär Jesus på sitt hjärta
Han ropar min Gud min Gud
Jesus ropar jag hör
Fader förlåt dem
Kom nära korset

Jesus fångar upp oss
i sin heliga blick
Han säger det är fullbordat
Jesus ber sin sista aftonbön
och går in i döden
för oss för oss
för mig




Fri vers av Maria T
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-04 17:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt skaldat!
2015-05-15

  M M Mannheim VIP
.....och än i dag sker samma sak. Och världen är tyst.
2015-04-05

  walborg
Outhärdligt starkt varje gång
2015-04-05

  Larz Gustafsson VIP
En annan grund kan ingen lägga än den Jesus lagt (1 Kor 3:11).
Tron allena, som Luther sade och framför allt som Bibeln säger.
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T