Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fläck

en fläck på marken
skimrar vit och
gnuggar på min kind

en frisatt vind
ramlar fram och
tittar sig omkring

det finns en flock
som syns långt bort
framför en gammal lind

nacken böjs
och blicken töjs
och solljus tränger på;

för jag är en kall passionsfrukt
inga skuggor råder på.




Fri vers av E O
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-04 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E O
E O