Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#fatta

 

Är jag full eller är du dum?
Frågeställningen känns skum
Var jag full redan från start
Då kanske du rent av verkat smart
Men långsamt verkar spikirium
Liksom insikten: du ÄR riktigt dum!

Puckon flockas helst på krogen
Bär mig hem, tillbaks till skogen!
Näste man som råkar pilla,
Vill jag göra riktigt illa
Tror du på riktigt att jag kom hit
För att kränkas av din plumpa invit

En kvinna som går på lokal
Alldeles av eget val
Har väl liksom männen rätt
Att ta en öl på samma sätt
Utan att diskrimineras
Eller att sextrakasseras

Något börjar gå jävligt snett
Med lag och vett och etikett
Normen är numera sådan
Att mannen ej behärskar klådan
Och kvinnan, slagen, kränkt, våldtagen
Saknar likhet inför lagen




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-06 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så väldigt bra och alltför sann.
2015-04-12

  Jordgubbsodlare
Bra flow och sedelärande tråd
2015-04-12

  Tess74
Amen!!!
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP