Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vunnen strid


Sakta framför mina ögon
Hälls allt ut
Ett liv.
Rädsla ångest och ensamhet.
Nätter då jag inte ville finnas mer.
Dagar då solen aldrig gick upp.
Allt töms ut, som hällt ur en bägare.
I botten ekar tystnad.
En tystnad efter ett skärrande skrik.
Stormen som var mig själv
Stillas
Skärvorna av mitt liv
Limmas ihop.

Så blev jag hel tillsist.




Fri vers av Solkrigare
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-05 11:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Bra förmedlat.
2015-04-05

  mare VIP
Smärtsam text
med ett
lyckligt slut
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Solkrigare
Solkrigare