Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upptäckter

 

 

 

björkarnas ivriga lila

vid älvstrandens

ännu 

väntande vita

 

 

i luften ovanför

två bofinkar 

i sprudlande vårjakt

strömmarnas flöde

skär strandisens sköra

åskådare är jag 

i tystnad

medan påskjubelropet

bultar min tinning 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-05 11:20



Bookmark and Share


  Deva
Det ivriga lila..fina beskrivningar av våren utan att det blir trivialt. Det är en svår balansgång men du klarar det!
2015-04-05

  KYREUS of Sweden
Guds Magiska Skapelse
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg