Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den härliga våren kommer. Bild Google.


VÅREN

Vita snön har lämnat oss.
Vårens första blomma ger
en vacker känsla på en varm
vårdag.
Glad att sista snön har smält
undan, stunden välkomnar
våren och sommaren.
Våren är härligt välkommen
som vi alla har väntat på.
Glädjen är stor när flyttfåglarna
kommer tillbaka en vårdag, dom
är så välkomna.
Sommaren kommer med värmen
och grönskande gräs sakta.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-06 10:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart!
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos