Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vackra båten. Bild Google.


Den blåa kärleken

Kärleken är blå ute på sjön.
Båten glider iväg av forsens krafter.
Behöver bara titta på dig, då är
kärleken blå, lika blå som dina ögon.
Kom i min famn så jag kan se dina
vackraste blåa ögon.
Kära, även himmelen är helt blå
inte ett moln.
Jag kan se dina vackra blåa ögon i
min famn.
Kärleken är så blå som en vind i
gröna hagar.
Jag känner hur vinden har tankar.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-06 10:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
blå vind och kärlek kan vara fin poesi
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos