Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag minns inte hur meningen går men det är inte meningen.


erinrade en (likt barn som lämnar)

hon erinrade en, om en mening en gång läst.
någonting ur Gatsby kanske,
ett ansikte och barn som skyndar
från en gata i skymningen
deras asfaltsvarma fötter, slår upp
damm som lägger sig, likt moln
framför ett solnedgångsansikte

ögonblickslångt innan även de passerat
till enbart något erinrat.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-06 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström