Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska kännas att man lever

Det värker inifrån och ut
svårt att veta om jag ska uppskatta eller hata det
en skräckblandad förtjusning
Där hjärtat slår hårda slag..
för att straffa mig
mörbulta mig inifrån

Där får jag !
För att jag lurar mig själv
Att allt är bra
att jag äger världen och inte tvärt om
Utan kontroll så faller jag
tillbaka dit där allt börja
Där jag belastar mig med stenar
långt mycket tyngre än jag orkar bära

Men det ska kännas att man lever, eller?




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-06 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt