Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brukade älska dig, lika mycket som alla popdängor

Luften är fylld av tvivelaktig magi
och min hud verkar finnas
Inskriven i ditt rörelsemönster
för någonstans
Redan vid dörren
började dina ögon fumla
och
Fastna i mina

ett plus ett är lika med två
Men jag är negativ och
lyckas alltid radera
Den som borde ha
gjort mig hel

Men klockans visare har
aldrig rätt och
Tiden springer ifrån mig
Hjärtat tickar och
inre explosioner töjer mig till
Bristningsgränsen

[Dina händer var aldrig där
och jag fortsatte falla
När världen stannade upp
i väntan på att ditt hjärta
Skulle dyka upp bakom
nästa hörn]


Musiken vi spelade
Den som du sa
Pulserade i takt med våra hjärtan
Jag kan inte
lyssna på den längre
jag tänker bara på dig


Det stör mig
stör mig så förbannat
För jag brukade ju älska att
vråla itakt med dom
Medryckande refrängerna

Men så brukade jag ju också älska dig








Fri vers av unhappyvoices
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-04-14 01:05



Bookmark and Share


  Zara VIP
ungdomliga rader, av en ungdom..whattaa! =) den här är bra!

"Luften är fylld av tvivelaktig magi
och min hud verkar finnas
Inskriven i ditt rörelsemönster
för någonstans
Redan vid dörren
började dina ögon fumla
och
Fastna i mina"

- ryser här!

hade man delat av den:

Luften är fylld av tvivelaktig magi
och min hud verkar finnas
Inskriven i ditt rörelsemönster

- så käns det som att det är någon som apar efetr någon annan..får den känslan först...du ge rolika bilder!


TACK!/Z
2006-04-23

    ej medlem längre
du skriver tonårsdikt av högsta möjliga klass! Du gör bilder av känslor och du verkligen berättar vackert för läsaren! Detta är modern ordmagi!
2006-04-14

    ej medlem längre
"Men jag är negativ och
lyckas alltid radera
Den som borde ha
gjort mig hel"


Det verkar osm om alla kan hitta ngt igennkänningsstycke i dina texter, det är skitbra ju..Och även ifall man inte fattar allt, så kan man ta till sig delar iallafall (för du är bra duktig alltså, mucho gusto:)
2006-04-14

    Fitore
Jag vet inte vad jag ska säga... underbar i all sin enkelhet.
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.