Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggdikt

Jag nynnar "vyss vyss"
som havsregn mot rutor
Jag nynnar "vyss vyss"
som ett eget litet gift
som om världen var evig

Jag viskar "vyss vyss"
flyktigt som rännstensregn
Jag viskar "vyss vyss"
som dimman på en myr
som om en fråga var lite ytlig

Jag tystar "vyss vyss"
när världen lämnar dig
Jag tystar "vyss vyss"
som om du stjäls från mig
som att jag får en ny spegelbild




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-28 14:31



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Otroligt fin. Den nästan tröstar mig lite också.
2015-12-29

  Åsa Njunjes
Fint flyt genom denna som lockar till läsning mer än en gång för att även ta mig tid med orden.
2015-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP