Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig - inget jag


du och jag.....

var för sig sansade o förnuftiga

men tillsammans bildar vi en farlig kombination

som mörkret om natten

allt kan dölja sig däruti, allt kan hända

utan mörkret ingen natt

utan dig inget jag




du och jag.....

oavsett den alltid lika närvarande passionen

kanske en omöjlig kombination?

som snö över sahara

en av oss för het för den andre

vem varierar dag för dag

men oavsett vilket - utan dig inget jag






Fri vers av klaathu
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-04-14 02:44



Bookmark and Share


  anneluca
Dämpat, förnuftigt, insiktsullt.....och alldeles sant. Tycker om detta. Tack!
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden