Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömbild


i ett hörn av torget

 

kvinnan har en omodern frisyr 

hon är svart under ögonen

urholkad men inte ovårdad

neonskylten blinkar

lokalbladet ser

blått-vitt-blått-vitt

hon delar sig i två

och ger sig ut

för att ragga

i öst och väst

 




Fri vers av Nanna X
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-08 09:17



Bookmark and Share


  Minkki VIP
urholkad - en huldra i en spegel, rund- eller svängdörr?
2015-04-16

  Ingela Svenson VIP
Som ett mystiskt fotografi i svart-vitt!
2015-04-08

  KattenKin VIP
Så sanslöst snyggt!
Vilken bild det blir!

Och att dela sig i två
ger säkert bättre chans
både i fråga om att finna
och att kunna fly.

Den här måste sparas...
2015-04-08

  lodjuret/seglare VIP
Tänkte genast att du borde drömt om eller åtminstone på allvar ge ut en bok, om du nu inte redan gjort det. Dina drömmar lägger en annans i lä.
2015-04-08

  Tomas Söderlund
Båda två?
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X