Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min atelje'

I min atelje'
Med stora fönster
Frid som jag vill
Lugna ljusa mönster


Med Norah Jones
Sång
Ljuvligt
I mina öron
skänker

Idag
Målar jag ingenting
Jag tänker




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-08 09:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så måleriska tankar, ja !
2015-05-07

  Rise Little One
Man får ta den tid det tar ...
2015-04-21

  Järnkatten
Bra beskrivet om att få vistats i sitt kreativa näste och bara få vara, gott sällskap av Nora dock :)...
2015-04-12

  KattenKin VIP
Låter alldeles underbart, och dessutom med Nora Jones!
2015-04-09

    ej medlem längre
Bedårande i sin harmoni och enkelhet.
2015-04-09

  Angel of love
Fint beskrivet av livet som är nu.
2015-04-08

    ej medlem längre
Så fint! Man måste ha tid för tankar ibland.
2015-04-08

  louisegirl
Ja det är så orden och bilderna fångas upp..

Fint förmedlat!
2015-04-08

  Magdalena Eriksson VIP
Just det som gör resan värd.
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP