Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31 år fanns du hos oss - om 31 år kommer du fortfarande vara saknad. vila i frid A.


Saknad för alltid


Mer än en månad har nu gått

Sen du tog ditt sista andetag

Vet ej om jag ännu förstått

Att vi inte ses igen en dag



Din kamp var tuff o alldeles för lång

Men utåt var du stark som få

Fast även om du log var gång

Förstod du hur det skulle gå?



När natten kom o tog dig hem

Då fick du frid till sliten kropp

O vi fick svar på frågan Vem

som gav dig styrka, mod o hopp





Fri vers av klaathu
Läst 733 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-04-14 03:29



Bookmark and Share


    Fumus
du vet hur det känns... egoistiskt tänkt men jag tänker det är skönt att slippa vara ensam med att känna så...
2006-04-15

  nea.
mycket fint skrivet , och jag fick en klump i magen av dina ord .
de påminner mig så mycket om en vän till mig som dog nyligen .
Grattis till guldstjärnan , den förtjänar du !
2006-04-14

  annso.fie
Alltför många lämnar oss i förtid, och den saknad vi känner lämnar oss aldrig.. Väldigt gripande läsning..
2006-04-14

  Ms Field
En laddad dikt som förenar smärta och kärlek på ett vackert sätt.
2006-04-14

  anneluca
Väldigt gripande läsning, och välformulerat till tusen. Imponerande! Grattis vännen till Red. val.
2006-04-14

    mustacho_man
Fångar kännslan, rörande,

Bra skriven
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden