Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SD okunskap av Svensk historia speglar deras politik


Utan Historia Foto Vitsippor

Människan bör veta sitt ursprung
Inte till förbannelse
Men ändå
Innan man talar




Bunden vers av Federico Romano
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-09 16:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark Sanning!
2015-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt med fakta...
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano