Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att pissa på pissmyror


Jävlas Med Naturen

Varför dom var där
Jag var där
Såg att dom stannade




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-09 16:29



Bookmark and Share


    Svarte Petter
perfekt balanserad poesi


2015-04-11

  Lars Hedlin
Stilla i stunden!
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano