Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad sker efter flera


Hot

Jag ser mig omkring
Är kompis med en slägga

Väntar på min tur




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-09 16:35



Bookmark and Share


    Svarte Petter
ibland är väntan lika ljuvlig som utförandet.
2015-04-11

  Lars Hedlin
Cogli l'attimo
2015-04-10

  Kaptenlöjtnant
Great!
2015-04-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
slagskämpe me blått öga och två tänder
2015-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbig känsla...
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano