Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Horregeringens storhallick klatschar med piskan och fuck-around-the-world tour rullar på


D-ordet

 

D-ordet, Romson
bak munskydd och etikett
Men tänk, blott tänk om...

...du skrek ut det: DIKTATUR!
Liksom en släng av Tourette

Men du ler tillgjort
mot kameran i Bejing
Får de första tjing

på brunkols-Svarte Petter
med bonus-utsläppsrätter?

Dagtinga, vi minns
i vokabulären finns
ända sen Fälldin

Är det vad du gör med din
tolkning av demokratin

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-10 22:10



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Hor-regering? Så köttigt arg du är!
Ut med ilskan, ut med den, gnugga dig i vrede mot deras pretentioner! ;-)
2015-04-12

    JHVH
Mer jultal anno 72 åt folket!
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP