Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fådda gåvor

Sörj inte stunder som är gådda
Bevara dem och låt dem inte sina
Var glad att du har fått dem de är dina
Betrakta dem som gåvor som är fådda




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-11 18:36



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Härligt diktat ! :)
2015-04-14

  Jan Widströmer VIP
"Fådda blommor" (Kurt Olsson)
2015-04-12

    Lena Söderkvist VIP
Klokt sagt, det bör vi alla tänka på.
2015-04-12

  Berth
Det är sanna ord, och så är det roligt med några nya.
2015-04-12

  © anakreon VIP
Så därför må vi vara förberedda
att tacka varmt för gåvor som är gedda!
Calle
applåderar fnissande
2015-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text.
Att spara i minnets arkiv.
2015-04-11

    ordskalv
Minnen är gåvor. Har aldrig tänkt på det sättet! Tack för att du lärde mig något nytt...
2015-04-11

  Nanna X
diggar din svaga verbböjning ; ) !
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP