Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda och se

Och där stod självförnekelsen
mitt emot
och log som en idiot

När inga speglar kan visa dig sanningen
var finns du då
Att vara sann mot sig själv är svårt

Blunda och se
här finns bara du
och åter du

Om en blind leder en blind
faller dom båda i gropen
Så leds inte av din blinda sida
våga se så slipper du falla




Fri vers av Spirit
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-04-14 12:26



Bookmark and Share


  *Anna*
mycket bra! många sannings ord...
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit