Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfågel


Byter årstids underlag
känn inte igen överlaget..
Ett skal som dina
händer kan knäcka
närsom
vi kan träffas
varsom

Jag tippar på tå
i ensam sjö..
håret skvätter kallt
i livets cirkel
orden hackar, för
att vandra in

Varför din signatur
är precis vid kanten
beror på
att jag är en
älskare
men inte av en
utan av fler..

Vem vågar läsa konturerna
framför ögonvrån
när man kan
åka till våren
när man är i vinter..




Fri vers av Rebella
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 10:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den har du
filat bra,
ordning+
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Rebella
Rebella