Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda + + + kan bara ge - ....

Gropar ur
förspelet
slänger
blickfångst
åt ett annat håll..

I din lins
kunde aldrig
hjärtats glöd
släckas..

Vi...
hittade en destination
där ingen kunde
se oss
jag beträder förbjuden
mark..

Det blev försent....
Ett avtryck ger spår
som dagar ej går att
spola tillbaka
vill jag inte finnas
där jag är nu..

Du....
Är den enda som
vågat se mina ögon
för det dom är
utan att döma..
Jag litade
på magkänsla...
-hans steg bedrar-
hennes mark.
bortom solens strålar
för du vet inte
att man kan aldrig ha två
värmande cirklar
som omfamnar
ett hjärta..

Jag....
Vill inte vara en av dem
som blir granskad insidan
av handen...
Blir kysst av giftets
drink...
Glömmer vilket
liv jag har
och lever
det jag vill leva
.......Med dig......
Jag blev ditt offer
kan bara skratta efter
märkena du gav..
den du försökte vara
och namnet på det som
du kallar
" Våran låt "..

Mina läppar
avstår dina läppar
.....du nuddade......
sög bröst och hals
ur balans..
Vi kommer
bägge
från havet
där läker
fotografiet du
rev sönder..






















































































































































































Bunden vers av Rebella
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-20 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebella
Rebella