Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dag 2 i sommarhandboken,


Genomträngande röda streck...

De säger alltid
vilken som är
deras godaste
drink..



De säger alltid
hur den vackraste stranden
ska vara mot huden för att
skönheten ska leva vidare



En sak som aldrig
benämns är
vad en kvinnas röst och smak
ska göra för att tillfredsställa
din omgivning
och hur detta ska bestå inom tid
med lust i din själ




Bunden vers av Rebella
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-21 20:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en kvinnas röst kan vara själslig lust för ...
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Rebella
Rebella