Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevfågeln..

Jag ber för
att jag inte
ska glömma
hur det var att
skvätta av vattnet
från ovan
sedan vi sågs sist.

Som när du gav mig
utsikten över
väst till söder
Som när du gav mig
koden över
höger revben

Det är så jag känt
mig sedan dess
men jag har
inte lyckats ropa
ut det till någon

När vissa faser
träder in
vill jag bara
trycka på knappen
" Gå vidare "
och blicka över
nästa sida
i ditt, mitt
kapitel
Här finns ingen "vår"

Det bara är så att
allt du säger och
gör
hackar min skiva..
det börjar bli enformigt
när ditt svarta leende
inte förmår mig med
glitter..

Du vill väll se
vem du berör
vem du limmar
in på din sida..
En gång handen i fickan
svår att ta ur
och
flyga ur minnet..

Ber för att halvera
skrivna ord till
mun mot mun metoden

Jag släpper inte
händerna
från dig
förlorar mig
i det som en gång
stal showen..




Bunden vers av Rebella
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-19 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och,
en gång
flickan med
handen+
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Rebella
Rebella