Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardopp

Vilotid
från att
knäcka koder
Det är nu
jag släpps
ut ur
boxen..

Det finns
ingen remix
av mitt namn

Vilofrid
här kan
bytas mönster
sticka fjärilar
kopiera hjärta
innan
jag sticker
vingar

Det finns
flera smekisar
av mitt namn

Vilopuls
där jag
blundar
och känner
hur du
sjunger
om vem du är
total lycka

Det finns
miljontals med
mitt namn..

Vilastanna
underlaget
av min kropp
följer konturera
det är
smaken av
salt, synen
av oändlighetens
havsvågor..




Fri vers av Rebella
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-22 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en,
oklart särad (?)
(+)
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Rebella
Rebella