Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltsten

Vi tog 4 metarn
från ytan - akta - bränningstrådar
-njut- mottagningens grader avdunsta
röd hud

Klippor och humlor
bubblar under fötter
bortom bohuslän

Kicken 5 metarn gav
åh gud vilket kap - kallsup
i flera dagar

Upplevelsernas horisont
vandrade i lår - 7 dagar
- trappen vid hamnen
strålar når skriket
innifrån
påväg ner i dalen
är kvällen
fortfarande lika vacker
- Svart
på gårdens kullerstenar
skålar vi
- för
själens djup
aldrig mer
behöver vila

Ser du mitt sanna jag
där uppefrån
är jag dig närmare
sänker fångsten
där den hör hemma
- i
kramberget..




Bunden vers av Rebella
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-19 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebella
Rebella