Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bearbetad från engelska till svenska ur min sommarhandbok


Antal x - i dina kex--

Jag håller mina fingrar
långt ifrån
att gå igenom
ditt hem


Betraktad utifrån hans cirkel
passar jag bäst
här
det frågas aldrig
om någon fest..

Bredvid din
inbox står
flammande bägaren
så långt hemifrån..

Du håller dig
borta från
vad ditt
namn
- är

Vi har alltid varit nakna
i det enda stället
i världen
och öppnat en bok
-om mig
...till dig...

Ditt skinns
själsfrände
vet du inte vad
du skulle göra utan

För varje gång
du håller din
hand tom
- ger du
bränd rygg..

Du gestaltar
svart matta
under min bädd..

Det handlar om
andras beröring
som ger
märke på utsidan..
får dig att komma
in hemifrån..

Efter
granskade ronder
försluter
jag boxen..




Fri vers av Rebella
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-21 19:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
svårtolkad men läsvärd, omläser , ja !
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Rebella
Rebella