Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låte INTE den rätta komma in

Jag öppnade
släppte in
Lät elden flamma
falnade till glöd

Du slog till
låste från fel håll
Höll mig fången
plågade mig

Jag grät
släppte ut
Lät älven forsa
stillade sig till flod

Jag smekte
din kalla kind
Ångrade inget




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-12 14:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och mycket berörande skaldat!
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson