Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stor skillnad i betydelse med särskrivning av titelord. Båda inbyggda


Vårlik

Grön matta välver sig makligt
även över sargat kött
heltäckande
göm glöm dröm
vårgrönska
önska

20150403






Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-12 18:22



Bookmark and Share


  elin1
Denna tyckte jag om. Speciellt "även över sargat kött" - allegoriskt. Fint!
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman