Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten som Katarina Svenssons dikt Fladder egentligen handlade om... ifall jag skulle skrivit den. Läs Katarinas meta-dikt här: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1860920


Innan-fladder

 

var kommer fladderfjärilarna ifrån?
svarta, vita, onda, goda
oroliga

jag är skadad
för alltid
av kärlek
utanför staketet står ett helt gäng zombies
väntar 
på att bli nedskjutna av ärtrör

 

det är nu innan det spricker ut
det är som värst

 

vattnet strömmar så fort
du flyter så fort 

hon fick aldrig flyta
ligger still
bankar i backen

ser dig
vandra
över
vatten

 

 




Fri vers av Nanna X
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-13 14:27



Bookmark and Share


    prima donna
det är nu innan det spricker ut det är som värst. så är det nog för många!
2015-04-14

    Tea Alex
"ser dig
vandra
över
vatten"

Starka rader. Tack för att du la ut den här dikten.
2015-04-13

  objekt3
över vättern glider dem de spetälska och förpestade koppärrade för att bastiljera vi vill egentligen inte skrämmas
bara slippa hosta mer
2015-04-13

    ej medlem längre
Strålande!
Blir så glad o stolt!
Du är grymt bra!
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X